top of page
Bestand_000 (3).jpeg

Hèt zwarte jurkje

Hoe het allemaal begon.... Voor wie mij kent, weet dat zwart mijn Happy Color is! Ik draag graag en vaak zwarte kleding. Ook houd ik van comfortabel; lekkere vesten, sjaals, tunieken en jurkjes. Toen ik dit zwarte jurkje tegen kwam, was ik opslag verliefd. Kocht het, deed het aan en nooit meer uit. Ja even in de was en op repeat. Vriendinnen en collega’s vroegen ernaar en kochten ze en masse op. Het mooie is dat het jurkje ieder figuur flatteert en heerlijk comfortabel draagt! Ik besloot dat ik er iets mee wilde te doen. Op deze pagina wil ik graag licht schijnen op belangrijke vrouwen in mijn leven of vrouwen met een mooi of leuk verhaal en fotografeer ik hen in het zwarte jurkje! En zet ik hen met een verhaaltje in het zonnetje. Lijkt het je ook leuk om mee te doen, stuur dan jouw foto op, waar jij of jullie opstaan in het zwarte jurkje. Lets shine darlings!

✨Liefs Donja ☀️🌵❤️

Hèt zwarte jurkje​

Dit is prachtige vrouw Els.

Els heb ik leren kennen toen ik net in Zandvoort kwam en me aan sloot bij het zeezwemgroepje. Els zwemt al heel lang in de zee en voor haar is het appeltje eitje. Via een toevallige wandeling met de honden hebben we elkaar beter leren kennen en blijkt dat we veel overeenkomsten hebben, wat super leuk is. Ze heeft een heerlijke zoontje Benjamin van twee en half en is buiten een super moeder, ook gewoon een heel leuk lief mens.

Ben blij dat het op de valreep zo is gelopen.

Lieve Els je bent een prachtige vrouw, van binnen en van buiten en ik hoop dat we nog heel veel wijntjes mogen drinken met onze voetjes in het zand met de prachtigste ondergaande zon!

En dat we nog heeel veel duiken in de zee gaan maken, in winter en zomer!

❤️

DSC_3936.JPG

Hèt zwarte jurkje

 

Dit is mijn lieve vriendin Orfea. Wij kennen elkaar van de basisschool van onze kinderen. Zij zaten bij elkaar in de kleuterklas. Samen waren wij jaren klassemoeders en hebben we heel veel plezier gehad. Deze vrouw vol humor wijsheid en power blijft mij verbazen. Ze strijdt al een hele lange tijd succesvol tegen een nare ziekte en laat zo zien dat zij de baas is over haar leven. Zoveel kracht gepaard met humor en liefde en ok af en toe een glaasje, maakt dat ik haar heel graag in mijn leven heb!

❤️

Hèt zwarte jurkje

 

Dit zijn Leanne en Wendy. Collega’s van de blauwe 😉 Ik heb hen leren kennen toen ik een hightea weg gaf bij mijn vorige winkel. Zij zijn al jaren vriendinnen en geweldige leuke vrouwen. We hebben altijd contact gehouden en toen ik een model nodig had om de kleding voor Donja Del Sol te fotograferen was dit een perfecte match. En toen we ook nog mochten fotograferen in de zaak www.coffeeandbites.amsterdam was dat helemaal geweldig! Wat hebben we gelachen en mooie gesprekken gehad, wat een fijne wijze liefdevolle vrouwen zijn jullie. Zo dankbaar dat jullie hielpen bij het opzetten van miss sunshine!

❤️

DSC_3400.JPG
131642154_132641625323641_70259389713525

Hèt zwarte jurkje

 

Dit is Socorro, deze prachtige Peruaanse dame past vaak op mijn dochter. Buiten dat ze heel actief en super lief is, is ze ook nog eens mega grappig! Afgelopen woensdag is zij 73 jaar geworden

Kijk haar eens stralen op haar verjaardag, in hèt zwarte jurkje aan het zwembad in Panama!

❤️

133113654_135160695071734_61220884069028

Hèt zwarte jurkje

 

Soms heb je ontmoetingen waarbij het gelijk klikt en je nooit uitgepraat raakt. Zie ons nog zitten in de nacht bij een deur in het vliegtuig kletsend honderd uit, vele gesprekken vol liefde humor en reflectie volgden. José is niet alleen een fantastische collega maar ook een hele fijne vriendin en klankbord. Heerlijk om af en toe even te sparren en weer met 2 voeten op de grond te staan.

José gaf mij onlangs een heel groot cadeau; een sleutel. Deze sleutel staat voor mij symbool voor het vertrouwen dat zij mij daar mee geeft.

Vanzelfsprekend vroeg ik haar om op de foto te gaan in hét zwarte jurkje!

Betekenis sleutel;

Ze is het symbool van vrijheid, de vrijheid tot handelen. Met een sleutel opent men nieuwe deuren, nieuwe mogelijkheden en sluit men oude af. Deze sleutel staat dan ook voor nieuwe mogelijkheden, vooruitgang, maar ook voor afsluiting van het oude.

❤️

139261604_153785326542604_61098123645885

Hèt zwarte jurkje

 

Dit is allerliefste Marlon in het zwarte jurkje!
Er is niemand in de wereld bij wie ik meer mijzelf kan zijn en bij wie ik me meer gezien en gehoord voel dan bij haar.
Bij deze lieve, mooie en ook nog super grappige vrouw, mag ik schreeuwen vloeken tieren huilen, alles er uit gooien en nog houdt zij net zoveel van mij.
Buiten dat Marlon een prachtige praktijk heeft waar ze zoveel mensen met liefde helpt moeiteloos te helen, heeft ze met haar man 2 geweldige kinderen, heeft ze een boek geschreven over haar methode MOEITELOOS HELEN en is altijd in gevoels onderzoek naar haar zelf, haar roots en de verbindingen in het universum. Ik ken niemand zoals zij.
Zo vol liefde en zonder oordeel maar wel met een mening, begrip vol, inlevend, empatisch, vol compassie en altijd duidelijk!
Lieve marlon er zijn geen woorden nodig om je te laten weten hoeveel ik van je houd.

In lak’ech
Tu eres mi otro yo 

❤️

bottom of page